Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Το αναμνηστικό μπλουζάκι του Makedonian Pride 19

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το πρώτο εθνικιστικό party που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στην Θεσσαλονίκη!
Μέσα σε αυτό το πυρετώδη ρυθμό προετοιμασιών δεν ξεχάσαμε και την επιθυμία εκατοντάδων φίλων μας που μας ζήτησαν να τυπώσουμε και ανάλογο αναμνηστικό μπλουζάκι.
Φυσικά σε ελάχιστες ημέρες το τμήμα επικοινωνίας του συλλόγου μας σχεδίασε την μακέτα για το μπλουζάκι του Makedonian Pride 19 που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την ανάρτηση.
Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ανάρπαστο και θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι από τους φίλους του συλλόγου μας.
Άλλωστε οι εκατοντάδες παραγγελίες από Αγγλία,Γερμανία,Κύπρο και Ελλάδα μέσα σε ελάχιστες ώρες αυτό μας δείχνουν!!!
Σας περιμένουμε όλους και όλες για να διασκεδάσουμε μαζί και να περάσουμε μια χαλαρή ημέρα με μπύρα,μουσική και πολύ Εθνικισμό!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.