Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Ίμια 2020-Δυναμική παρουσία στην Πτολεμαίδα!

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου μετά από πρωτοβουλία των συναγωνιστών της «Μακεδονικής Σάρισσας» Πτολεμαίδας διοργανώθηκε στην ομώνυμη πόλη η τελετή «Μνήμη και Τιμής» προς τους ήρωες πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού μας στις βραχονησίδες Ίμια, το 1996.
Όπως όλοι γνωρίζουμε παρά τα 24 χρόνια που έχουν περάσει από την προδοσία εκείνης της νύχτας του Ιανουαρίου, οι ηθικοί αυτουργοί κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς να έχουν υποστεί τις συνέπειες των αποφάσεων τους.

Δυστυχώς ο ελληνικός λαός ξεχνάει εύκολα και αυτό φάνηκε εξάλλου και από το εκλογικό αποτέλεσμα που έλαβε ο αρνητικός πρωταγωνιστής εκείνης της περιόδου, ο πρωθυπουργός Κ.Σημίτης, λίγους μήνες αργότερα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 1996.
Όμως ευτυχώς κάποιοι ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ !
Έτσι για ακόμη μία φορά ο σύλλογος μας μαζί με πολλές πατριωτικές και εθνικιστικές ομάδες και συλλόγους έδωσε το βροντερό παρών σε εκδήλωση τιμής και μνήμης υπέρ των πεσόντων ηρώων των Ιμίων.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαίδας,που σημειωτέον ο δήμαρχος της πόλης ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παραχωρήσει άδεια επικαλούμενος φόβο για «φασαρίες» από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που θα συμμετείχαν!!!!
Φυσικά τίποτα απολύτως αρνητικό δεν έγινε αφού πλέον είναι γνωστό σε όλους, ότι φασαρίες, ξυλοδαρμοί αθώων Ελλήνων και κάψιμο αυτοκινήτων και περιουσιών είναι ιδιαίτερο γνώρισμα των ψευτοεπαναστατών της αναρχίας και της αριστεράς!
Η διοργάνωση και η φιλοξενία των συναγωνιστών της Μακεδονικής Σάρισσας ήταν πραγματικά άψογη και αυτό οφείλεται αφενός στην όρεξη των συναγωνιστών να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και αφετέρου στις οδηγίες του άξιου υπευθύνου της ομάδος κ.Υπάτιου.
Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε όλους!


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε επιμνημόσυνη δέηση προς τους ήρωες πεσόντες αξιωματικούς, σύντομες ομιλίες των παρεβρισκομένων και φυσικά δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης.
Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την πλήρη στήριξη της ΕΝΕΔ.
Ήταν ακόμη μία επιτυχία της Ελληνορθόδοξης συμμαχίας.
Μιας επιτυχίας που αποδεικνύει ότι ο μοναδικός δρόμος επιβίωσης μας, είναι ο δρόμος της ομόνοιας, της συνεργασίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς.
                                      Την ΕΝ.Ε.Δ. αποτελούν (με αλφαβητική σειρά):

Ένωσις Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία
Ιερός Λόχος 2012-Ελληνορθόδοξη Στρατιά
Κάστρο Σερρών
Μακεδόνες Μαχητές
Μακεδονική Σάρισσα Πτολεμαΐδος
Μακεδονική Φάλαγγα Καστοριάς
Ομάδα Μακεδόνων Πέλλας
Πατριωτική Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου
Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας
Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης
Video  από την πορεία:
https://www.brighteon.com/fea18948-437e-49c5-89b3-5da391387c27

και στο vk.com :


Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.