Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Δράση με φυλλάδια στο Αγρίνιο από τους Defend Agrinio!Όπως είχαμε υποσχεθεί και σαν Ιερός Λόχος 2012 και σαν Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις (ΕΝ.Ε.Δ.), θα στηρίξουμε κάθε ακομμάτιστο ελληνορθόδοξο εθνικιστικό πυρήνα που έχει όρεξη να δραστηριοποιηθεί επί του "πεζοδρομίου".
Έτσι πριν λίγες ημέρες και μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους συναγωνιστές του Defend Agrinio, ξεκίνησε η διανομή φυλλαδίων του Ιερού Λόχου 2012 και της ΕΝ.ΕΔ.


Είμαστε περήφανοι που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς βρίσκονται νέοι και νέες που δίνουν οργανωμένα την μάχη για τα Ιδανικά του Έθνους μας.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους συναγωνιστές του Defend Agrinio και ευελπιστούμε και άλλοι αυτόνομοι εθνικιστικοί πυρήνες να έρθουν σε επαφή μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, ώστε να τους αποστείλουμε δωρεάν εθνικιστικό υλικό.
Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου είναι:
ieroloxos12@gmail.com

Την ΕΝ.Ε.Δ. αποτελούν (με αλφαβητική σειρά):

Ένωσις Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία
Ιερός Λόχος 2012-Ελληνορθόδοξη Στρατιά
Κάστρο Σερρών
Μακεδόνες Μαχητές
Μακεδονική Σάρισσα Πτολεμαΐδος
Μακεδονική Φάλαγγα Καστοριάς
Ομάδα Μακεδόνων Πέλλας
Πατριωτική Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου
Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας
Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.