Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ανοιχτή Επιστολή προς όλους τους θεματοφύλακες του Συντάγματος.


Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς, που έχουν δώσει όρκο στην Πατρίδα και στο Σύνταγμα ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Με λύπη και αγανάκτηση βλέπουμε καθημερινά την αποδόμηση του ελληνικού Έθνους μέσω του τριπτύχου που άλλοτε διατυμπανίζαμε με περηφάνια ότι μας χαρακτήριζε ως Έθνος.
Δηλαδή την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια.

Ήμασταν η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό.Ήμασταν Έθνος ηρώων.
Ήμασταν λαός φιλειρηνικός αλλά και με αυταπάρνηση όπου και αν χρειαζόταν.
Όλα αυτά τα "ήμασταν" είναι γιατί τώρα δεν είμαστε και την ευθύνη την έχουμε όλοι μας.

Την μεγαλύτερη ευθύνη όμως την έχουν οι λεγόμενοι θεματοφύλακες του ελληνικού Έθνους και του πολιτεύματος. Οι Ένοπλες Δυνάμεις,τα Σώματα Ασφαλείας,το Δικαστικό Σώμα καθώς και ο εκάστοτε πρώτος πολίτης της χώρας μέσω του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Όλοι οι παραπάνω καταπατούν κατά συρροή και κατά εξακολούθηση κάθε στίχο του όρκου που έχουν δώσει.


Και παραθέτουμε τον όρκο που δώσαμε όλοι όσοι έχουμε υπηρετήσει την Πατρίδα:

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα.Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου.Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών.Να φυλάττω δε ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους.Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.


Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει όπως θέλει τα λόγια του Όρκου. Ένα είναι όμως το σίγουρο.
Ότι πλέον το Σύνταγμα έχει καταλυθεί, ζούμε μια ιδιότυπη μορφή δικτατορίας όπου ο λαός δεν έχει λόγο και η πλειοψηφία δεν έχει σημασία. 
Σημασία και λόγο έχουν μόνο αυτοί οι 300 που μας κυβερνούν και που δεν σέβονται την βούληση του λαού.
Χρησιμοποιούν την Ελληνική Αστυνομία ως μέτρο βίαιης καταστολής ενάντια στον Ελληνικό λαό!
Όποιος διαφωνεί με τις αντισυνταγματικές αποφάσεις της εκάστοτε κυβέρνησης πρέπει να πνίγεται στα χημικά και να ξυλοκοπείται.
Στον αντίποδα αυτού αφήνετε τους κατά χιλιάδες παράνομα εισελθόντες στην πατρίδα μας να αλωνίζουν.
Αντί να προστατεύσετε τον Ελληνικό λαό από αυτό τον στρατό παράνομων εισελθόντων αλλοδαπών πηγαίνετε στα νησιά, στις πλατείες και στους δρόμους και όπου αλλού υπάρχει αντίδραση, να τους καταστείλλετε.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ όμως ποιους πάτε να καταστείλλετε; Πάτε να χτυπήσετε τους Έλληνες, τους ομοεθνείς σας, τα αδέρφια σας που βγαίνουν στον δρόμο και για τα δικά σας παιδιά!
Πάτε να διαλύσετε διά της βίας έναν λαό πεινασμένο, άνεργο, αγανακτισμένο, χτυπημένο από την φαιά προπαγάνδα και τον ψυχολογικό πόλεμο για να μην έχει το ψυχικό σθένος να αντιδράσει.
Έναν λαό που αριθμεί χιλιάδες νεκρούς και αυτοκτονίες λόγω της τεχνητής οικονομικής κρίσης και της φτωχοποίησης.
Έναν λαό που είδε τα παιδιά του να φεύγουν μετανάστες για ένα καλύτερο μέλλον.
Και τώρα τι; τι άλλο του έμεινε για να του πάρουν; Αυτό που τους έχει απομείνει.Την πατρογονική  γη τους, το βιος του για να στεγάσουν ή καλύτερα για να αντικαταστήσουν τον γηγενή πληθυσμό με  τα εκατομμύρια των παρανόμων μεταναστών όπως τους έχετε βαφτίσει.

Και ξέρετε είναι εύκολο να μας λένε όλους φασίστες και ρατσιστές, ώστε να δημιουργείτε το άλλοθι για να μας τσακίζετε.
Όχι κύριοι, δεν είμαστε αυτά που μας προσάπτετε. Είμαστε Έλληνες οικογενειάρχες όπως εσείς, που αγαπάμε την Πατρίδα, το Έθνος μας την Ορθοδοξία. Αγωνιούμε για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Και αν αυτά τα Ιδανικά μας κάνουν παράνομους στην συνείδηση σας, μας είναι αδιάφορο. Δεν θα είμαστε εμείς υπόλογοι στην Ιστορία και στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού αλλά εσείς!

Εσείς οι σύγχρονοι Εφιάλτες που ενώ ο Έλληνας πεινάει, στηρίζετε ένα πολιτικό σύστημα που δίνει μισθό,επιδόματα ενοικίου και παροχές στον κάθε λαθραίο εισελθόντα!
Που ενώ ο Έλληνας κοιμάται στον δρόμο, κρυώνει, εσείς προθύμως και δουλικά υπακούτε σε αντισυνταγματικές διαταγές και φτιάχνετε οικήματα για τους έποικους.
Επιτρέπετε σε δημάρχους να καλούν τους Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους να πάρουνε τα όπλα, επιτρέπετε τις παραβιάσεις και τον τσαμπουκά των γειτόνων Τούρκων Σκοπιανών Αλβανών ακόμη και Βουλγάρων, που όλοι αυτοί θέλουν ένα κομμάτι από την πατρίδα μας.
Αλήθεια δεν σας έχει μείνει ίχνος Εθνικής συνείδησης και αξιοπρέπειας;

Όσο για την επίσημη εκκλησία...
Κλήρος σήμερα δεν υπάρχει! Ο κλήρος που κάποτε ήταν ο εμπνευστής της Εθνικής παλιγγενεσίας, τώρα έχει βυθιστεί σε λήθαργο αντιχριστιανικό και μασονικό.
Πολύ λίγοι είναι οι Πατέρες σήμερα που ζουν ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και όχι ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, Εισαγγελείς, Στρατηγοί των τριών κλάδων των Ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Ηγεσία της Μιας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού μας, 
σας καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνους απέναντι στην ιστορία και τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων, για οποιαδήποτε μεταβολή, απώλεια εδαφών/Εθνικής κυριαρχίας, απώλειες ανθρώπων και απώλειες ψυχών.
Υπενθυμίζεται ότι οι διαταγές χωρίζονται σε υπηρεσιακές και μη υπηρεσιακές.

Διαταγές που δεν είναι προς όφελος του Ελληνικού Έθνους δεν πρέπει να εκτελούνται γιατί εκπίπτουν στις μη υπηρεσιακές διαταγές. 
Εχθρός που επιβουλεύεται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα πρέπει να αποτρέπεται αποτελεσματικά ή να καταστρέφεται.
Ιερέας που ζει με τον Χριστό και κάνει αγιασμούς σε μασονικές στοές πρέπει να ξυρίζεται και να αποπέμπεται.
Άλλωστε Ο Μέγας Αρχιερεύς και τελικός κριτής μας είναι ΜΟΝΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
Όλες οι λεγόμενες"κεφαλές" της εκκλησίας που εκτελούν τις επιταγές της Νέας Τάξης πραγμάτων, για μας δεν έχουν την παραμικρή αξία.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε το σημαντικότερο. Όποια κυβέρνηση δεν λειτουργεί βάση του Ελληνικού Συντάγματος και το καταλύει συστηματικά με διάφορα εφευρήματα του τύπου των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, θα πρέπει να ελέγχεται από τον εκάστοτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι να προσυπογράφει την ανομία.

Εσείς που αναλάβατε με την θέλησή σας την ευθύνη του θεματοφύλακα του Έθνους μας μέσα από το τρίπτυχο Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, κάντε επιτέλους το έργο που ταχθήκατε να εκτελέσετε. Προστατέψτε πραγματικά τον ελληνικό λαό και το ελληνικό κράτος/έθνος. Μην επιτρέψετε άλλο να πέσουμε πιο χαμηλά γιατί όλοι μαζί θα πέσουμε. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Και εσύ Ελληνικές Λαέ, σήκω και απαίτησε αυτά που σου ανήκουν.
Μην επιτρέψεις πλέον να χάσεις ούτε σπιθαμή από το έδαφος σου την περιουσία σου και τα αναφαίρετα δικαιώματά σου που σου έχουν δοθεί από το Σύνταγμα ως Έλλην πολίτης.
Η σαπίλα του Έθνους έχει προχωρήσει μέχρι το κόκκαλο, δεν πάει άλλο πια!
Πάψε να είσαι ατομιστής και κοίτα τον διπλανό σου γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την εθνική διαφθορά και φαυλότητα. ΙΣΧΎΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!
Να μην επιτρέψουμε άλλες παραχωρήσεις ονομάτων ή εδαφών, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΈΣΠΕΣ!


Εμείς θα είμαστε εκεί που θα μας ζητηθεί για την Πατρίδα μας και όπου αυτό απαιτηθεί τηρώντας τον όρκο που δώσαμε ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ως πιστοί και φιλότιμοι στρατιώτες.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,

ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ,

ΖΗΤΩ Η ΜΙΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΕΛΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.