Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Έκτακτη δράση υπέρ των Ελλήνων νησιωτών και κατά της λαθρομετανάστευσης!

Κόντρα στον έντονα βροχερό και χειμωνιάτικο καιρό που αναμενόταν στην Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε εκτάκτως να παρέμβουμε με πανό, τρικάκια και φυλλάδια κατά της μάστιγας του λαθροεποικισμού.


Συγχρόνως θεωρήσαμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να στείλουμε μήνυμα συμπαράστασης προς τους δοκιμαζόμενους Έλληνες ακρίτες των νησιών του Αιγαίου από τα συνεχιζόμενα κύματα λαθρομεταναστών που -με την προκλητική κρατική αδιαφορία- εποικίζουν και ισλαμοποιούν την πατρίδα μας.


Από νωρίς λοιπόν το απόγευμα της Παρασκευής 28/2 ομάδα Ιερολοχιτών κινήθηκε προς το κεντρικότερο σημείο της πόλης τον Λευκό Πύργο, όπου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες
(συνεχόμενη δυνατή βροχή και αέρας) αναρτήσαμε πανό, μοιράσαμε εκατοντάδες πατριωτικά φυλλάδια της ΕΝ.Ε.Δ. και συνάμα και το ανάλογο φυλλάδιο-κάλεσμα της Ένωσης Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία για το κάλεσμα της 8/3 κατά του λαθροεποικισμού.Η δράση συνεχίστηκε για τουλάχιστον δύο ώρες και με ρίψη από τρικάκια με το ξεκάθαρο μήνυμα :
"Είναι μια απάτη το προσφυγικό
στην πραγματικότητα είναι εποικισμός!" 
Φωτογραφίες:
Τα συγκεκριμένα τρικάκια έχουν τυπωθεί και ριχτεί στις
γειτονιές τις Θεσσαλονίκης κατά χιλιάδες τους τελευταίους μήνες!

Η μια συναγωνίστρια μου είπε κάποια στιγμή που πήγα να τη βγάλω φωτογραφία οτι δυσκολευόταν να πιάσει τα φυλλάδια επειδή είχαν παγώσει τα δάκτυλα της.
Η άλλη φορούσε απλά παπούτσια, όχι μποτάκια, κι όμως εκεί, μέσα στο δρόμο που ταν γεμάτος λακκούβες με νερό!Συγχαρητήρια ειδικά στις Ιερολοχίτισες που παρά το κρύο και την βροχή
επέδειξαν ακλόνητο ηθικό και σθένος!
Βίντεο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.