Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Αριστερά, μια ζωή στο ψέμα, στην ρουφιανιά και στην συνεργασία με το σύστημα!


Στους αριστερούληδες πάντα άρεσαν τα ψέμματα.
Άλλωστε η ζωή τους, η ιδεολογία τους και οι ήρωες τους είναι ένα ψέμα. Αρέσκονται να νιώθουν αντισυστημικοί αλλά ταυτόχρονα  να γλύφουν και να υπηρετούν πιστά το νεοταξικό κρατικό μηχανισμό.
Θολοκουλτούρα, λαθρολαγνεία και πάσης φύσεως ανωμαλία είναι τα αγαπημένα τους γούστα.
Ιστορίες ψεύτικες για αντίσταση, για ψεύτικα βασανιστήρια στα νησιά -στα οποία τους έστελνε η δημοκρατία, ψεύτικοι αγωνιστές του πολυτεχνείου που έφαγαν με χρυσά κουτάλια την δεκαετία του ΄80, ψεύτικοι και οι δήθεν κοινωνικοί αγώνες τους.
Στην ουσία πάντα ήταν και είναι μέρος του συστήματος. Είτε ως ρουφιάνοι και δηλωσίες, (σφαγέας Βελουχιώτης-Σουλτάνα),  είτε ως προδότες του Έθνους(Μπελογιάννης), που ξεπαστρέψε η δημοκρατία που τόσο πολύ τους αρέσει να ευαγγελίζονται. 


Ως μέρος του συστήματος λοιπόν και ψεύτες είναι φυσικό να χαίρονται για τα ρουφιάνικα αλισβερίσια που έχουν με το σύστημα και να αναπαράγουν ψέμματα για να χαροποιούν τους ανεγκέφαλους οπαδούς τους. 


Το τελευταίο ψέμα και ρουφιανιά που αρέσκονται να αναπαράγουν χωρίς ντροπή είναι η δήθεν μη πραγματοποίηση του 1ου Makedonian Pride.


Επειδή είναι ανώφελο να μιλάει κανείς σε μπούφους(ταγάρια) τους στέλνουμε την περσινή ανακοίνωση ώστε όταν ξεμαστουρώσουν και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πικρή αλήθεια, ίσως και σταματήσουν την παπαρολογία καθώς και ότι είναι αγωνιστές και δήθεν αντισυστημικοί ενώ στην πραγματικότητα είναι οι τσάτσοι του νεοταξικού κράτους που δήθεν αντιμάχονται.Η ανακοίνωση 7/4/2019:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ανταπόκριση, σχόλια, από το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ 1st Makedonian Prideκαι το βίντεο:


    
Για τους αριστερούς τα 150 άτομα που έκαναν το Street Party του Makedonian Pride (στα αγγλικά        γραμμένο για να λαμβάνουν το μήνυμα όλοι στην υφήλιο),  απλά δεν υπήρξαν ποτέ!!! 
Αλήθεια υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν ντρέπονται να δηλώνουν αριστεροί;


Υ. Γ. 1 αριστερούληδες συνηθίστε στην ιδέα ότι η προπαγάνδα δεν έχει ανταπόκριση στην νεολαία και στην κοινωνία γενικότερα.

Υ. Γ2. Το 2ο Makedonian Pride θα

γίνει όσο και αν σας πονάει.


Υ. Γ. 3 Η πόλη μας ανήκει.Υ. Γ. 4 Ορθοδοξία Ή Θάνατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.