Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Δελτίο Τύπου σχετικά με τα γεγονότα σε Χίο και Λέσβο.

Δελτίο Τύπου

Μετά λύπης και μεγάλης αγωνίας παρακολουθούμε τα θλιβερά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε Χίο και Μυτιλήνη. Διακρίνουμε πρακτικές επιβολής που θυμίζουν απολυταρχικά καθεστώτα και δεν έχουν καμία σχέση με δημοκρατικά πολιτεύματα.ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ λοιπόν την άνομη βία της κυβέρνησης της ΝΔ, εναντίον Ελλήνων που προσπαθούν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ  την συμμετοχή της κυβέρνησης στον βίαιο εξισλαμισμό και στον συνεχιζόμενο εποικισμό της πατρίδας μας από  ακραίους και επικίνδυνους ισλαμιστές, υπό τον μανδύα της «μεταναστευτικής κρίσης»  .
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την υποκρισία της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που το μόνον που τους απασχολεί είναι να κυκλοφορούν ελεύθερα οι παράνομοι μετανάστες ανάμεσά μας και να μην μπούνε σε κλειστές δομές. Δεν δίνουν δεκάρα για τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη.

Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως συνηθίζει, γυρίζει πάλι πίσω στις παλιές τεχνικές της διγλωσσίας για να διεκδικήσει μελλοντικά και εκ νέου την εξουσία.
Ένα πολιτικό απόκομμα που χαϊδεύει τα αυτιά του κάθε Ρουβικώνα για ευνόητους λόγους.

Στα χρόνια της διακυβέρνησής του επικρατούσαν τα 4Α. Ανομία, Αναρχία, Ατιμωρησία, Ακολασία.

Δεν ξεχνάμε ότι αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για την μεγάλη προδοσία της Μακεδονίας μας με την «συμφωνία των Πρεσπών», που δίνει δικαίωμα διεκδίκησης εκτός από την ένδοξη ιστορία μας, και εθνικών εδαφών.

Ένας ακραίος απολυταρχισμός τότε από τον ΣΥΡΙΖΑ με τη χρήση χημικών και ΜΑΤ προκειμένου να κατασταλεί ο Έλληνας πολίτης που διαμαρτυρόταν ειρηνικά για την πατρίδα του και ανησυχεί πλέον φανερά για το μέλλον της χώρας μας.Ίδιες ακριβώς πρακτικές ακολουθεί και η κυβέρνηση της ΝΔ που όχι μόνο προσυπέγραψε την προδοτική «συμφωνία των Πρεσπών» αλλά προχωράει και ένα βήμα παραπέρα,
παίρνοντας με την βία περιουσίες των φορολογουμένων πολιτών για να εγκαταστήσουν παρανόμους μετανάστες προκειμένου να παραμείνουν με το ζόρι στην χώρα μας. 

Διγλωσσία και εμπαιγμός και από την παρούσα κυβέρνηση της ΝΔ, σε μια περίοδο κρίσιμη για τα εθνικά μας θέματα και με τον κίνδυνο της άμεσης απώλειας εδαφών.


Κύριοι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι μάσκες έπεσαν, σας έχουν καταλάβει όλοι πια.
Ο νεοταξικός απολυταρχισμός σας ΔΕΝ θα περάσει!
Θέτουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Πρ.Παυλόπουλο, προ των ευθυνών του.


ΖΗΤΩ το ΕΘΝΟΣ.
ΖΗΤΩ η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΖΗΤΩ η ΜΙΑ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΕΛΛΑΣ.

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.