Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Είμαστε στο VK!

 Μετά από τα συνεχόμενα νεοταξικά μπλοκαρίσματα του Facebook και του You Tube, υποχρεωτικά θα πρέπει να επεκτείνουμε τον επικοινωνιακό χώρο δράσης μας και σε άλλα πεδία.Πριν από ένα χρόνο περίπου δημιουργήσαμε λογαριασμό στο VK το λεγόμενο "ρώσικο φέις-μπουκ".

Παρότι στην αρχή φαντάζει περίπλοκο, λόγω της συνήθειας όλων μας να δουλεύουμε το Facebook,
με την πάροδο του χρόνου ανακαλύπτουμε ότι είναι εύχρηστο,χωρίς λογοκρισία και συνάμα μας δίνει και παραπάνω δυνατότητες!

Εκτός λοιπόν από τα βίντεο των δράσεων που μπορεί κάποιος να βρει στην σελίδα μας,

μπορεί να ακούσει και εθνικιστικά τραγούδια, παλαιότερες εκπομπές από το internet ραδιόφωνο μας
καθώς και ομιλίες.

Μετά από όλες αυτές τις δωρεάν παροχές και ιδίως χωρίς λογοκρισία,θεωρούμε ότι αξίζει για τους Έλληνες Εθνικιστές να διατηρούν παράλληλα και με άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και το VK!

Βρείτε μας εδώ:
https://vk.com/public182707251

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.