Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Καμία πρόκληση χωρίς απάντηση για τα παιδιά μας! Παρασκευή 30/12 όλοι στην ειρηνική διαμαρτυρία!

 Ανακοίνωση


Μπορεί κάποιοι να έχουν αποφασίσει να συμπαρασυρουν στην σαπίλα που ζούνε και το πιο αθώο κομμάτι του κόσμου, που είναι τα παιδιά μας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να το αποδεχτούμε.

Μετά την ανακοίνωση του παιδικού σταθμού ΚΔΑΠ μικρόκοσμος, ότι την Παρασκευή 30/12/22 θα παρεβρεθούν τραβεστί να κάνουν μάθημα στα παιδάκια από 3 χρόνων έως 12 για τα "έμφυλα στερεότυπα"  όπως γράφουν στον ιστότοπο "Thessaloniki Pride", καλούμε όλους όσους θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους και μη από το δηλητήριο της νέας τάξης, να διαμαρτυρηθουμε ειρηνικά έξω από τον παιδότοπο.Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε καμία πρόκληση και καμία ύπουλη κίνηση να δηλητηριάσει τον παιδικό κόσμο των παιδιών μας!

Να είμαστε όλοι εκεί, ειρηνικά, να διαμαρτυρηθούμε για τα παιδιά μας!

Παιδικός σταθμός Μικρόκοσμος Ποσειδώνος 5 Καλαμαριά στις 1630 την Παρασκευή 30/12


Ιερός Λόχος 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.