Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Καμία πρόκληση χωρίς απάντηση για τα παιδιά μας! Παρασκευή 30/12 όλοι στην ειρηνική διαμαρτυρία!

 Ανακοίνωση


Μπορεί κάποιοι να έχουν αποφασίσει να συμπαρασυρουν στην σαπίλα που ζούνε και το πιο αθώο κομμάτι του κόσμου, που είναι τα παιδιά μας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να το αποδεχτούμε.

Μετά την ανακοίνωση του παιδικού σταθμού ΚΔΑΠ μικρόκοσμος, ότι την Παρασκευή 30/12/22 θα παρεβρεθούν τραβεστί να κάνουν μάθημα στα παιδάκια από 3 χρόνων έως 12 για τα "έμφυλα στερεότυπα"  όπως γράφουν στον ιστότοπο "Thessaloniki Pride", καλούμε όλους όσους θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους και μη από το δηλητήριο της νέας τάξης, να διαμαρτυρηθουμε ειρηνικά έξω από τον παιδότοπο.Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε καμία πρόκληση και καμία ύπουλη κίνηση να δηλητηριάσει τον παιδικό κόσμο των παιδιών μας!

Να είμαστε όλοι εκεί, ειρηνικά, να διαμαρτυρηθούμε για τα παιδιά μας!

Παιδικός σταθμός Μικρόκοσμος Ποσειδώνος 5 Καλαμαριά στις 1630 την Παρασκευή 30/12


Ιερός Λόχος 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.