Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Απάντηση στις viral παπαρολογίες που στοχοποιούν τον εθνικισμό!

 


Είναι γεγονός ότι συχνά πυκνά μέσω διαδικτύου οι μαριονέτες της νέας τάξης στοχοποιούν τον εθνικισμό.
Είναι φυσικό και επόμενο να συμβαίνει αυτό γιατί ο Εθνικισμός είναι ο μοναδικός εχθρός της παγκόσμιοποίησης και το αντίδοτο στην σαπίλα του διεθνισμού.
Στόχος των προπαγανδιστών της νέας τάξης είναι η διαφθορά της Νεολαίας μας και η δαιμονοποίηση του Εθνικισμού. Για αυτό με έξυπνα βίντεο μέσω των κοινωνικών δικτύων και στηριζόμενοι σε θολοκουλτουριάρηδες φιλοσόφους, προσπαθούν να δηλητηριάσουν την νεολαία.
Θεωρούμε χρέος μας να μην τους αφήσουμε να το πράξουν αυτό. 
Δείτε δύο βίντεο που ετοίμασε το τμήμα επικοινωνίας του συλλόγου μας, ως απάντηση. 

Δείτε το βίντεο και στο You Tube ή στο Vk


Δείτε και το δεύτερο βίντεο μας στο You Tube ή στο Vk

Προωθήστε τα βίντεο μας στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ο μοναδικός τρόπος να ακουστεί η Εθνικιστική φωνή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.