Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ομοφυλοφιλία - Παιδεραστία. Υπάρχει σύνδεση;

 Το colpo grosso της LGBTQ κοινότητας, και η σύνδεση με την παιδεραστία....!!!


-Πως λοιπόν έχει φτάσει η έννοια του ρατσισμού να είναι όπλο, απέναντι στους Έλληνες πολίτες? 

-Ποιος ο ρόλος, των συστημικών μέσων, να προάγουν την παραπληροφόρηση? 

-Που αποσκοπεί το κράτος, με το να τροφοδοτεί όλη αυτή την επαίσχυντη κατάσταση?

Το κράτος η κοινωνία, το κουκούλι του ρατσισμού και του δήθεν ανθρωπισμού, εις το όνομα του εκσυγχρονισμού, καταρρίπτονται εις βάθος, αν αναλογιστούμε τις παγίδες που κρύβουν αυτά τα "τυράκια".


Αναρωτήθηκε κανείς, πως έχουμε φτάσει να γίνεται αλλαγή ρόλων, για αποδοχή?

Προκειμένου να υπάρχει αποδοχή της μάζας, φτάνουμε να φοβόμαστε την αλήθεια με αποτέλεσμα να αναμασάμε εκλογικευμένες απαντήσεις και τα γεγονότα να αλλάζουν δραματικά τις ζωές μας.


Το Colpo Grosso

Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι η LGBTQ κοινότητα, παρουσιάζονται ως ευαίσθητα, εύθραυστα απειλούμενα είδη, όπου μιλάνε για αυτοδιάθεση και αυτοέκφραση. 

- Τι πιο φυσικό να μάχονται, όπως λένε, για τα νόμιμα δικαιώματά τους?

- Πιο είναι το νόμιμο δικαίωμα τους τελικά?

Αναφέρονται στα ανθρωπιστικά νόμιμα δικαιώματά τους, στα οποία να θυμίσω ότι δεν βρισκόμαστε στον μεσαίωνα, δεν κυνηγάμε τις μάγισσες με δρεπάνια και δεκράνια όπως θέλουν να μας παρουσιάζουν! Αν και οι υποστηριχτές τους, το δρεπάνι το έχουν και σημαία....

Οπότε το δικαίωμα (όπως ορίζει και το Βικιπαίδεια), στα ανθρώπινα δικαιώματά τους στη ζωή, την ελευθερία σκέψης και έκφρασης, καθώς και την ισότητα ενώπιον του νόμου, όπως και τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δικαιώματά δηλαδή, εργασία, υγεία, κατοικία, εκπαίδευση, τροφή, συμμετοχή στον πολιτισμό κ.λ.π δεν καταπατούνται πουθενά.


LGBTQ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ


Δείτε τι σχέση έχει λοιπόν η LGBTQ κοινότητα με την παιδεραστία και τα συμπεράσματα είναι δικά σας...

1. Το κίνημα για τη μείωση και κατάργηση της νόμιμης ηλικίας της σεξουαλικής συγκατάθεσης, γεννήθηκε ως αναπόσπαστο κομμάτι του ομοφυλοφιλικού κινήματος και οδηγήθηκε από ομοφυλόφιλους

2. Ο αριθμός των ομοφυλοφιλικών παιδιών και η συχνότητα της μετάδοσης, είναι 10 φορές  υψηλότερες σε σχέση με ετεροφυλικές οικογένειες.

3. Η σεξουαλική επαφή στην παιδική ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο σχηματισμού ομοφυλοφιλικής έλξης. 

Το 75% των ομοφυλόφιλων είχε την πρώτη σεξουαλική εμπειρία, ως ανήλικος. Δείτε εδώ τι ομολογεί αυτός ο ομοφυλόφιλος όπως είχαμε προβάλει σε προηγούμενη ανάρτηση μας (δείτε εδώ)

Εννοείτε πως δεν δείχνουν όλοι οι ομοφυλόφιλοι, παιδοφιλικές τάσεις, παρόλα αυτά, ο αριθμός αυτών, είναι δυσανάλογα μεγάλος.

Στην σελίδα https://pro-lgbt.ru/el/309/ δίνει πολλά παραδείγματα από οργανώσεις ομοφυλόφιλων του εξωτερικού, με ιστορικά ντοκουμέντα, βίντεο και στατιστικές.


Μέχρι και τη δεκαετία του '80, η ομοφυλοφιλία και η παιδεραστία, ήταν συνυφασμένη έννοια και δεν είναι τυχαίο ότι τη δεκαετία του 1990, η νούμερο 1 απαίτηση τους, ήταν το όριο ηλικίας σεξουαλικής συγκατάθεσης. (1993)

Το 1995 ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ LGBT Guide ανέφερε τα εξής "...το γκέι κίνημα ήταν σπίτι για εκείνες τις λίγες φωνές που είχαν το θάρρος να  πούνε δυνατά, ότι τα παιδιά αξίζουν το δικαίωμα να έχουν σεξουαλική έκφραση με όποιον επιλέγουν. 

Αντί να φοβόμαστε να είμαστε γνωστοί ως παιδεραστές, θα πρέπει με περηφάνεια να δηλώσουμε ότι το σεξ είναι καλό συμπεριλαμβάνοντας την παιδική σεξουαλικότητα. 

Πρέπει να το κάνουμε αυτό για χάρη των παιδιών..."
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ


θα αναφέρω ένα μικρό δείγμα από έρευνα στην Ν. Ζηλανδία. Διαπιστώθηκε ότι η σεξουαλική κακοποίηση αυξάνεται 3 φορές περισσότερο, βάση της ομοφυλοφιλικής έλξης. 

Σύμφωνα με το Doll et ai το 37 % των ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων ανδρών ανέφεραν εξαναγκασμό σεξουαλικής επαφής (στην ηλικία των 10 ετών) από ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Το 95% ο άντρας ήταν ηλικιωμένος. 


942 ενήλικες 46% ομοφυλόφιλοι άνδρες και 

22% λεσβίες, ανέφεραν ομοφυλοφιλική κακοποίηση.

Ενώ στους ετερόφυλους άνδρες το ποσοστό ανέρχεται στο 7% 

και σε ετεροσεξουαλικές γυναίκες είναι το 1%.

Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε στο you tube ή στο Vk σε περίπτωση που "εξαφανιστεί" ο λογαριασμός όπως έχει συμβεί αρκετές φορές.

Βλέποντας το βίντεο, εύλογα γεννιούνται και κάποια ερωτήματα.

- Ποιος τελικά, απειλείται;

- Εις το όνομα της ελευθερίας τους, πόσα παιδιά θα κινδυνεύσουν;

- Τι κάνει το κράτος μας, όταν εις το όνομα της ελευθερίας, χλευάζουν δημόσια την δική μας πίστη  και τις αξίες μας;

- Γιατί χαρακτηρίζομαι όταν λέω αλήθειες;

- Από που πηγάζει όλη αυτή η δύναμη, να επηρεάζουν τα ΜΜΕ?

Τις απαντήσεις αυτές, μπορείτε να τις δώσετε και εσείς...


Διώνη για τον Ιερός Λόχος 2012 Τομέας Γυναικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.