Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Πλήρης ανασκόπηση της δυναμικής συγκέντρωσης και πορείας προς το Πρωτοδικείο Φλώρινας από τις εθνικές δυνάμεις!

 

Εθνικιστικός σεισμός την Κυριακή 18.12.22 στην Φλώρινα!
Μετά από σχεδόν 10 χρόνια εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές ξαναπραγματοποίησαν μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Φλώρινας. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε από το νέο πάρκο της Φλώρινας με σύντομες ομιλίες. 
Δείτε το βίντεο στο You Tube και στο Vk

Για σχεδόν δύο ώρες η πόλη πάλλοταν από τα εθνικιστικά συνθήματα κάνοντας τις ψυχές των Ελληνόψυχων κατοίκων να ριγούν από συγκίνηση! 

Δείτε το live βίντεο εδώ και ένα ακόμα στο You Tube ή στο Vk

Δεκάδες Συνέλληνες που ζουν στην Φλώρινα, αψήφισαν την στοχοποίηση από την οργανωμένη μειονότητα των γενίτσαρων της αριστεράς και των ξεπουλημένων συνειδήσεων και είτε συμμετείχαν στην εκδήλωση είτε μας ευχαριστούσαν από τα μπαλκόνια και τις αυλές των σπιτιών τους που ήμασταν εκεί να τους δώσουμε θάρρος!
 

Στην πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ο σύλλογος μας, η Μακεδονική Σάρισσα από την Πτολεμαΐδα αλλά και πολιτικοί φορείς της Χρυσής Αυγής και του Εθνικού Κόμματος "Ελληνες" μοναδική παραφωνία ήταν οι λιγοστοί ανθέλληνες και φιλοσκοπιανοί που προστατεύομενοι από τα ΜΑΤ, έταζαν από μακριά - ως συνήθως - κρεμάλες! 
Δείτε βίντεο στο You Tube ή στο Vk


Η δυναμική πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών αφού διέσχυσε την αγορά της Φλώρινας κατέληξε στο Δημαρχείο και στα Δικαστήρια της πόλης. Σε εκείνο το σημείο έγινε ειδική αναφορά για την απόφαση του Πρωτοδικείου καθώς και ρίψη εκατοντάδων φυλλαδίων. 
Δείτε το βίντεο στο You Tube και στο Vk
Η δυναμική πορεία ολοκληρώθηκε απρόσκοπτα με την επιστροφή στο αρχικό σημείο εκκίνησης. 
Ακολουθεί φωτορεπορταζ:
Στην Φλώρινα θα επιστρέψουμε λίαν συντόμως αφού πλέον ο αγώνας θα συνεχιστεί και στις αίθουσες των δικαστηρίων. Και θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη, που δεν μπορεί να είναι άλλη από την Νίκη του Χριστού και της Ελλάδος! 

ΙΣ ΧΡ 
ΝΙ ΚΑ 

Ιερός Λόχος 2012 Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.