Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Κάλεσμα σε μαζική αντίσταση για την απόφαση του Πρωτοδικειου Φλώρινας.

 


Μετά από την δημοσιοποίηση της αποφάσεως του Πρωτοδικείου Φλώρινας για την αναγνώριση φιλοσκοπιανικού σωματείου με σκοπό την προώθηση της δήθεν "μακεδονικής" γλώσσας, ο Σύλλογος μας αποφάσισε τις εξής ενέργειες :

Α. Την συμμετοχή του στην συγκέντρωση που έχει αναγγελθεί από τους "Ενωμένους Μακεδόνες" την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 12μμ στον Λευκό Πύργο.

Β. Ανακοινώνουμε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Φλώρινα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 12μμ και καλούμε όλους τους πατριωτικούς φορείς να στηρίξουν την προσπάθεια.

Γ. Καλούμε όσους φορείς ενδιαφέρονται, σε συνασπισμό κοινού μετώπου, για δικαστικό αγώνα, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, ώστε να μπλοκάρουμε στο Εφετείο την απόφαση του Πρωτοδικειου Φλώρινας.

Μακεδονία Γη Ελληνική
Αλήτες Προδότες Πολιτικοί 

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.