Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Πίσω στις τρύπες σας! Δεν χωράνε ούτε στην Καλαμαριά ούτε πουθενά τα ύπουλα σχέδια σας!

 

 

Ούτε στην Καλαμαριά, ούτε πουθενά πλέον δεν μπορούν να σταθούν οι υπηρέτες της νέας τάξης της ανωμαλίας και του αφύσικου!
Σε άτακτη υποχώρηση τράπηκαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης που ήθελαν να φέρουν τραβεστί να μιλήσουν στα τρίχρονα και πεντάχρονα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους!
Ένα δύο ημέρες μετά την τεράστια κινητοποίηση που δημιούργησε η απόφαση του συλλόγου μας για ειρηνική διαμαρτυρία έξω από τον παιδικό σταθμό "Μικρόκοσμος" όπου θα λάμβανε χώρα η gay εκδήλωση, οι διοργανωτές υποχρεώθηκαν από τις σφόδρες αντιδράσεις να μεταθέσουν την εκδήλωση τους σε μυστικό μέρος, όπως έγραψαν στο Facebook.

Μάλιστα, θέλοντας να δικαιολογήσουν την τεράστια επικοινωνιακή ήττα τους
, στην ανακοίνωση τους γράφουν για "πολλαπλάσια" ζήτηση από οικογένειες!
Όμως επειδή ξέρουμε πόσο αγαπάνε τα ψέματα οι εν λόγω τύποι, αλιεύσαμε από το Facebook ακόμη ένα σχόλιο που ομολογεί η διοργανώτρια ότι τελικά το πολλαπλάσιο είναι ακόμα 2-3 οικογένειες.
Με απλά μαθηματικά - και γνωρίζοντας πως λειτουργεί η προπαγάνδα τους, μιλάμε για ελάχιστη συμμετοχή της κοινωνίας στα ύπουλα σχέδια τους!

Και αυτό ακριβώς φοβούνται και για αυτό θα κρυφτούν πίσω στα άδυτα και στα σκοτεινά σημεία που ανήκουν.
Είναι πλέον γεγονός, ότι ο Ελληνικός Λαός έχει αντιληφθεί αυτό που χρόνια φωνάζουμε, ότι στόχος τους είναι τα παιδιά μας!
Κάθε λοιπόν δυναμική αντίδραση του Λαού, τους φοβίζει γιατί οι αντιδράσεις αποδεικνύουν την μη αποδοχή τους από την κοινωνία.
Όμως παρόλα αυτά εμείς δεν εφησυχαζόμαστε. Είμαστε σε εγρήγορση και προσπαθούμε να μάθουμε το νέο σημείο για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά και εκεί!

Συγχαρητήρια σε όλους τους Εθνικιστές της πόλης μας για την άμεση και συγχρονισμένη κινητοποιήση.
Η επιτυχία αυτή υπενθυμίζει σε όσους αρέσκονται να κάνουν κριτική από τον καναπέ, ότι οι μάχες χρειάζονται Αγώνα και όχι μουρμούρα και ηρωισμούς από το Facebook.

Ιερός Λόχος 2012 Ελληνορθόδοξη Στρατιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.