Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012-ΤΟΜΕΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ,ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Τομέας Κέρκυρας και καθαριότητα από τα ιδεολογικά σκουπίδια των αναρχοτεμπέληδων.Συνάμα τόνωση του Εθνικού αισθήματος!

Πολλές φορές συναγωνιστές διακατέχονται από ανυπομονησία για γρήγορα αποτελέσματα.Όμως ο Εθνικιστικός Αγώνας είναι ένας δύσκολος αγώνας που απαιτεί σωστό σχεδιασμό,υπομονή και ορθή διαχείριση των δυνάμεων μας.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα νεοταξικά καθεστώτα που μας έχουν επιβάλλει οι παγκόσμιοι κυβερνήτες,οι Εθνικιστές είμαστε οι υπ΄αριθμόν ένα εχθροί των κρατικών εξουσιών.
Ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να παρασυρόμαστε -ιδίως οι νεαροί συναγωνιστές- σε σπασμωδικές κινήσεις που επιτρέπουν στο σύστημα να μας "τυλίγει" σε μία δικαστική κόλλα.
Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιληφθούμε ότι όχι μόνο πρέπει να δημιουργούμε νέους Εθνικιστές αλλά και να μην χάνουμε και κανέναν από τους ήδη συναγωνιστές μας!

Η Νίκη λοιπόν αγαπάει την σωστή προετοιμασία και μια τέτοια νίκη είναι και οι δύο αγωνιστικοί τομείς του συλλόγου μας που έχουν δημιουργηθεί στην Κέρκυρα και στην Δράμα.Δύο τομείς που έρχονται να αναλάβουν δράση (πάντα σε νόμιμα πλαίσια) υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η αρχή έχει ήδη γίνει.
Ευχόμαστε στους συναγωνιστές στους δύο τομείς να συνεχίσουν έτσι σταθερά και με στιβαρά βήματα την Εθνικιστική τους δράση και για το 2019.
Η πρώτη δράση του τομέα Δράμας .Αφισοκόλληση του μηνύματος για υποστήριξη των Ελληνικών επιχειρήσεων ώστε περισσότερες Ελληνικές Οικογένειες να μπορέσουν να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα!Στην αγορά της Καρδίτσας επικεντρώθηκαν οι συναγωνιστές της Καρδίτσας θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν το αγοραστικό κοινό.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος μας έχει ξεκινήσει την δράση για την ευαισθητοποίηση του αγοραστικού κοινού από τις αρχές Δεκεμβρίου με συνεχόμενες διανομές φυλλαδίων και αφισοκολλήσεις στην ευρύτερη περιοχής της Θεσσαλονίκης.

https://ierosloxos2012.blogspot.com/2018/12/blog-post.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.