Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Αλληλεγγύη Εθνικιστών

Την Παρασκευή 14/12/2018 κατά την λήξη της πορείας κατά της επίσκεψης του Τσίπρα στην
Θεσσαλονίκη,οι αστυνομικές δυνάμεις προέβησαν στην προσαγωγή ενός 28χρονου Έλληνα διαδηλωτή,που τελικά μετατράπηκε σε σύλληψη.Σημειωτέον ότι είχε προηγηθεί μπαράζ αστυνομικής καταστολής με δεκάδες προσαγωγές Εθνικιστών,άνευ λόγου και αιτίας από πολύ πριν την έναρξη της ομιλίας του Τσίπρα.
Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου ο Έλληνας διαδηλωτής οδηγήθηκε στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.Εκεί βρέθηκε και κλιμάκιο του Συλλόγου μας για να στηρίξει τον Συνέλληνα,παρότι δεν είναι μέλος του Συλλόγου μας.
Είναι ανάγκη να αντιληφθούμε ότι το μοναδικό μας "όπλο" ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων είναι η συσπείρωση και η αλληλεγγύη μεταξύ μας.
Για αυτό ποτέ κανένας Έλληνας μόνος του,απέναντι στο ανθελληνικό κράτος!
Ισχύς εν τη Ενώσει.

2 σχόλια:

  1. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΣΟΒΙΕΤ....
    ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΝΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι πολεματε το σαπιο κατεστημενο γιαυτο λυσομανανε μην πτωειατε πρωχωρειστε ακαθεκτοι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ και η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑς ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ να χαιρεστε που διωκεστε για υ=την αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.