Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Επίσκεψη στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα!


Ένα ρητό λέει
"δώσε μου την παιδεία και θα σου δώσω την νεολαία.Δώσε μου την νεολαία και θα σου δώσω το μέλλον"!
Ένας από τους κύριους αντικειμενικούς σκοπούς ύπαρξης του συλλόγου μας είναι να δημιουργήσει  νέους Ελληνόψυχους και  να προστατεύσει το ήδη υπάρχοντες από το αδηφάγο ανθελληνικό κράτος. Ένα κράτος που προσπαθεί με πανούργα και δόλια μέσα να τους φορτώσει ποινικά αδικήματα ώστε να μπορεί να τους ελέγξει.
Σε μια Πατρίδα λοιπόν που η παιδεία κατά κύρια λόγο στελεχώνεται από νεοταξικά ζόμπι,είναι υποχρέωση όλων μας να γίνουμε εμείς δάσκαλοι και φωτεινά παραδείγματα στα Ελληνόπουλα.
Ο σύλλογος μας σε μια από αυτές του τις προσπάθειες επισκέφτηκε το Σάββατο 22/12/18 το Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα στην Θεσσαλονίκη (μια από τις πολλές οργανωμένες επισκέψεις σε μουσεία και ιστορικούς χώρους ) μαζί με παιδιά συναγωνιστών και φίλων του συλλόγου.
Η εμπειρία του να συναναστρεφόμαστε με παιδιά και νέους για εμάς είναι κάτι το μαγικό.Και από τις εντυπώσεις των παιδιών και με τις ενδιαφέρουσες αφηγήσεις για το μεγαλείο των Προγόνων μας,αντιλαμβανόμαστε ότι και για τα Ελληνόπουλα αυτές οι δράσεις είναι μαγικές.
Προτρέπουμε όλους τους Έλληνες να αναλάμβουν τον ενεργό ρόλο του να μεταδώσουν το μεγαλείο του ελληνισμού στα νέα παιδιά.
Μην περιμένετε να το κάνουν οι εκπαιδευτικοί.
Δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι αριστερόστροφοι νεοταξίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.