Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Εθνικιστές αποτρέπουν ενδεχόμενη επίθεση σε ναό της Ορθοδοξίας!Τον τελευταίο χρόνο,μέρα με την ημέρα,οι επιθέσεις σε εκκλησίες και λατρευτικούς χώρους της Ορθοδοξίας μας έχουν αυξηθεί σε βαθμό πολύ ανησυχητικό.
Ο αριθμός έχει ξεπεράσει σχεδόν τις 540 καταγεγραμμένες επιθέσεις τα δύο τελευταία έτη!
Δυστυχώς επίσημη εκκλησία και κράτος αδυνατούν ή δεν θέλουν να προστατεύσουν τα ιερά και όσια μας.Είναι πλέον γεγονός ότι εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί βρισκόμαστε υπό νέο διωγμό  για ακόμα μία φορά.
Όμως ο καιρός που οι πιστοί Χριστιανοί παρακολουθούσαν αμέτοχοι την βεβήλωση των λατρευτικών μας χώρων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί!
Το Σάββατο το απόγευμα (29/12) υπήρξε ανιπεβεβαίωτη  πληροφορία μέσα από τα στέκια των αναρχικών,ότι επίκειται επίθεση από αναρχομπαχαλάκηδες στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.Η αντίδραση μας ήταν φυσικά άμεση.
Εντός λίγης ώρας συστάθηκε ομάδα περιφρούρησης από μέλη του Συλλόγου μας και στάλθηκαν στην περιοχή του ναού.
Από τις 23.00 μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες,Ιερολοχίτες περιφρουρούσαν τον περίγυρο του ναού,αψηφώντας το κρύο και την κούραση.
Για περισσότερο από 4-5 ώρες οι Ιερολοχίτες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή,με συνθήματα και με συνεχόμενες περιπολίες γύρω από τον ναό.
Η αισθητή και δυναμική παρουσία μας όχι μόνο λειτούργησε ως αποτρεπτικός παράγοντας σε όποιον ή όποιους είχαν σχέδια περί βανδαλισμού,αλλά τόνωσε και το ηθικό των Συνελλήνων που μας  ρωτούσαν ποιοι είμαστε κτλ.Φυσικά δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια από όλους τους άγνωστους Ελληνόψυχους για αυτό που κάνουμε!
 Αισθητή και η απουσία  των ψευτοαναρχικών,που παρότι τα παπαγαλάκια τους τους ενημέρωσαν ότι είμαστε εκεί,αυτοί βλέποντας ότι έχουν να κάνουν με οργανωμένο τμήμα Εθνικιστών και όχι με κάποιον μεμονωμένο Συνέλληνα,αποφάσισαν να μην πλησιάσουν στην περιοχή για να μην υποστούν και άλλη ήττα όπως του καλοκαιριού.
Εν κατακλείδι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε προς πάσα κατεύθυνση είναι σαφέστατο.
Δεν πρόκειται να σταθούμε αμέτοχοι στην βεβήλωση σε οτιδήποτε έχει σχέση με την Ορθοδοξία μας!Δεν μας ενδιαφέρει κανένα πρόσωπο από την επίσημα θεσμικά εκκλησία της Ελλάδος.
Μας ενδιαφέρει να σταματήσει η βεβήλωση των εκκλησιών μας που τείνει να γίνει νέα μόδα!
Ως εκ τούτου,όποτε έχουμε οποιαδήποτε πληροφορία για ενδεχόμενη επίθεση,θα βρισκόμαστε εκεί για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας να είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι!
                                                                        

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΊΒΑΛΟΥΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.