Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Η ανάγκη να συστρατευθεί η Ελληνίδα στον Εθνικό Αγώνα!

Φαλαγγίτισσες της Ε.Ο.Ν.

Ο πρώτος που αναγνώρισε την αξία των γυναικών μέσα στην κοινωνία ήταν ο αρχαίος Σπαρτιάτης νομοθέτης Λυκούργος.Ο Λυκούργος -ως δημιουργός του απόλυτου εθνικιστικού πολιτεύματος της Αρχαίας Σπάρτης,ανήγαγε την Ελληνίδα στην μέγιστη κοινωνική θέση.Στην αρχαία Σπάρτη οι Ελληνίδες ήταν υποχρεωμένες να μορφώνονται και να αθλούνται.Βασική τους αποστολή ήταν να είναι σύζυγοι και μητέρες.

Στην περίοδο του μεσοπολέμου τα διάφορα εθνικιστικά κινήματα υιοθέτησαν ποικίλη στάση.O Ιταλικός Φασισμός είχε σαφή θέση για την γυναίκα: έχει ως βασικό σκοπό την απόκτηση τέκνων και τη δημιουργία οικογένειας, ή όπως το είχε θέσει ο Μουσολίνι «Η μητρότητα είναι για τη γυναίκα ότι είναι ο πόλεμος για τον άνδρα».
Στον Γερμανικό Εθνικοσοσιαλισμό η μητρότητα θεωρήθηκε και προβλήθηκε ως το ύψιστο ιδανικό για μια γυναίκα, ως «το μεγαλύτερο θαύμα της φύσεως», που κάθε γυναίκα ήταν προορισμένη να αναλάβει στη ζωή της.Κύριος σκοπός της ήταν η ανατροφή των παιδιών.Ενθαρρύνθηκε να μην εργάζεται,όμως η γυναικεία εργασία δεν απαγορεύθηκε.Όσων αφορά την μόρφωση των γυναικών, αυτές θα έπρεπε να ήταν αρκετά μορφωμένες.
Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό σύστημα του Ιωάννου Μεταξά μέσα από την Εθνική Οργάνωση Νεολαίας έδωσε την ευκαιρία στις Ελληνίδες να ενεργοποιηθούν στις κλειστές τοπικές κοινωνίες της εποχής και να οργανωθούν,να εκπαιδευτούν και να μορφωθούν.Ο ρόλος της Ελληνίδος κατά των Β΄παγκόσμιο πόλεμο ήταν ισάξιος των ανδρών,αφού συμμετείχε ενεργά σε όλες τις φάσεις του.
Δυστυχώς η Ελληνίδα Γυναίκα δεν έμεινε απρόσβλητη από τον εθνοκτόνο φεμινισμό,που οδήγησε τις Ελληνίδες να χάσουν την ταυτότητα τους, με άμεσο αντίκτυπο φυσικά και στην ελληνική κοινωνία!Οι ρόλοι των φύλλων μπερδεύτηκαν,η κοινωνία μεταλλάχθηκε και στο τέλος δημιουργήθηκε το σημερινό χάος!
Πάρα ταύτα στην σημερινή εποχή βλέπουμε ότι όλο και περισσότερες Ελληνίδες δραστηριοποιούνται στους Εθνικούς Αγώνες.Στο τελευταίο δε έτος,όπου οι διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας των Πρεσπών έφερε όλο και περισσότερους Έλληνες/δες στο δρόμο "οπλισμένους" με την Γαλανόλευκη,παρατηρούμε ότι η γυναικεία προσέλευση αυξάνεται σταθερά!
Η σύγχρονη Ελληνίδα  είναι εθνική ανάγκη να συμπορευτεί στο πλάι του Έλληνα Εθνικιστή.Μέσα από τους κοινούς εθνικούς αγώνες και τα βιώματα το Έθνος θα αναγεννηθεί.
Για αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό να ενθαρρύνουμε αυτές τις αξιόλογες Ελληνίδες να συνεχίσουν τον Εθνικό Αγώνα αλλά και να τις προστατεύσουμε από κάθε κίνδυνο είτε προέρχεται από τους εκτός Εθνικιστικού κινήματος,είτε από τους εντός "εθνικιστές"...
Πεποίθηση μας είναι ότι οι Ελληνίδες πρέπει υποχρεωτικά να υπηρετούν στο στράτευμα ώστε να μπορούν να υπερασπιστούν το Έθνος,όπως έκαναν οι Ελληνίδες  κατά το παρελθόν. 
Στον σύλλογο μας πιστεύουμε επίσης ότι για να υπάρξει μια υγιείς κοινωνία,θα πρέπει να υπάρχει μια υγιείς Οικογένεια.Και για να υπάρχει υγιείς Οικογένεια,θα πρέπει τόσο ο Πατέρας όσο και η Μητέρα να διακατέχονται από τις Αξίες του Έθνους μας και οι ρόλοι τους μέσα στην Οικογένεια να είναι ξεχωριστοί,ευδιάκριτοι και αλληλοσυμπληρούμενοι.
Χρέος όλων μας να ενθαρρύνουμε τις Ελληνίδες να ενεργοποιηθούν στο Εθνικιστικό Κίνημα.
Εκείνες είναι άλλωστε που θα γεννήσουν και θα μεγαλώσουν την νέα γενιά του Έθνους μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.