Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!

Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι έμφυτη ανάγκη του Έλληνα να νιώθει με τους ομοεθνείς την αμοιβαία έλξη που πηγάζει από τα ιδανικά και τους κοινούς αγώνες του Γένους μας.
Σε αντίθεση με τις παρά φύσιν ταξικές "ιδεολογίες" που ξεχωρίζουν,διασπούν και στρέφουν τους Έλληνες σε συγκρούσεις,ο Εθνικισμός ενώνει τους Έλληνες υπό την σκέπη της Γαλανόλευκης και προωθεί τις ζωτικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.
Μια τέτοια δράση έχει αναλάβει τις τελευταίες ημέρες ο Σύλλογος μας στην Θεσσαλονίκη και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και σε άλλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας.
Ο Σύλλογος αναλογιζόμενος τις επιδράσεις της οικονομικής δυσπραγίας στα ελληνικά νοικοκυριά,προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες, με συνεχόμενες αφισσοκολλήσεις και φυλλάδια να ευαισθητοποιήσει το ελληνικό αγοραστικό κοινό ώστε να στηρίξει οικονομικά με τις αγορές του,τις ελληνικές επιχειρήσεις,που δεινοπαθούν τα τελευταία 10 χρόνια από την κρίση.
Κάθε ευρώ που δίνουμε σε Έλληνα ξαναγυρνάει υπέρ της ελληνικής κοινωνίας.
Κάθε ευρώ που δίνουμε σε ελληνική οικογένεια βοηθάμε έναν νέο/α να μην φύγει μετανάστης στο εξωτερικό.
Κάθε ευρώ που δίνουμε σε ένα νέο ελληνικό ζευγάρι,το βοηθάμε να αποκτήσει την δική του οικογένεια,άρα να μειώσουμε και το ποσοστό της υπογεννητικότητας.
Αγαπητέ Έλληνα και Ελληνίδα,δείξε την δύναμη σου μέσα από την Φυλή σου.
Στήριξε τα ελληνικά προϊόντα!
Στήριξε τον Έλληνα Εργαζόμενο!
Στήριξε τις Ελληνικές επιχειρήσεις!


ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΙΣΕ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ 
-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ- 
ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ!τυπώστε και μεταδώστε το μήνυμα!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.