Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Κανένας Έλληνας μόνος του απέναντι στο ανθελληνικό πολιτικό σύστημα.

«...  τότε ἐρεῖ ὁ βασιλεὺς τοῖς ἐκ δεξιῶν αὐτοῦ· 
δεῦτε οἱ εὐλογημένοι τοῦ πατρός μου, 
κληρονομήσατε τὴν ἡτοιμασμένην ὑμῖν βασιλείαν ἀπὸ καταβολῆς κόσμου. 
ἐπείνασα γάρ, καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ...
ἐν φυλακῇ ἤμην, καὶ ἤλθετε πρός με » 
(Κατά Ματθαίον, κεφ 25, στ. 34-40)
Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Συλλόγου μας (δείτε εδώ) με θεματολογία που άπτεται των εθνικών θεμάτων και της ιδεολογίας μας.

Έναν αριθμό τέτοιων βιβλίων προσφέραμε στον κ. Τάσο Συμιγδαλά για να τα διαθέσει προς πώληση και τα χρήματα από την πώληση τους να προστεθούν στην προσπάθεια που κάνει ο ίδιος για να συγκεντρωθούν χρήματα για όσους βρέθηκαν στη φυλακή μετά την πρωτόδικη απόφαση της «δίκης της Χρυσής Αυγής».

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα τον ακομμάτιστο χαρακτήρα του Συλλόγου μας όμως θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων Εθνικιστών να σταθούν πλάι στους Έλληνες που διώκονται από το ανθελληνικό σύστημα της μεταπολίτευσης.

Παραθέτουμε το βίντεο από την εκπομπή του κ. Συμιγδαλά και το μήνυμα που μας απέστειλε.
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει. 

"Σε μια περίοδο που τόσο Εθνικές όσο και Κοινωνικές προσπάθειες είναι δύσκολες, ο ‘’Ιερός Λόχος’’ για άλλη μια φορά έδωσε το Παρών. Στην ανάγκη της οικονομικής ενίσχυσης των πολιτικά διωκόμενων έγκλειστων της Χ.Α., προσέφερε αριθμό βιβλίων όπου τα έσοδα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό. Θα ήθελα να Ευχαριστήσω τον ‘’Ιερό Λόχο’’ για την προσφορά του αυτή και ελπίζω σε πολλές και ποικίλες συνεργασίες στο μέλλον, πάντα για το καλό της Πατρίδας και του Έλληνα".

Τάσος Συμιγδαλάς Εκδότης Ήλεκτρον

(δείτε το video εδώ)Ιερός  Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.