Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Παραμονή Χριστουγέννων με φιλανθρωπική δράση από τον Ιερός Λόχος 2012 Τομέας Βοιωτίας!


Έχουμε τονίσει επανειλλημένως ότι την διαφορά την κάνουν οι λίγοι που τολμούν να αναλάβουν ευθύνες και δράση. 
Πριν λίγες ημέρες στον σύλλογο μας εντάχθηκε ο άξιος συναγωνιστής Μάνος Ασκαρίδης από την Βοιωτία, αναλαμβάνοντας την δημιουργία και τον συντονισμό του τομέα Ιερού Λόχου Βοιωτίας.
Μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να δημιουργήσει δύο αξιόλογες δράσεις.
Η μία υπέρ φιλοζωικού κέντρου αδέσποτων σκυλιών στο Κιλκίς μέσω των Green Nationalist (θα γίνει σχετική αναφορά με την ολοκλήρωση της δράσης) και η δεύτερη η θεάρεστη συλλογή τροφίμων και υλικών για ορφανοτροφείο στην Λειβαδιά!
Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Τομέα:

Ως πρώτη δράση του Ιερός Λόχος 2012 - Τομέας Βοιωτίας και με αφορμή τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων ήρθαμε σε άμεση τηλεφωνική επαφή με το Ορφανοτροφείο Λιβαδειάς.
Ορφανοτροφείο όπου γίνεται εξαιρετική προσπάθεια από τους υπεύθυνους και φιλοξενεί περίπου 20 παιδιά ηλικίας από τρίτη δημοτικού έως φοιτητές και φοιτήτριες.
Όταν τους ρωτήσαμε τι έχουν ανάγκη και τι μπορούμε να προσφέρουμε μας απάντησαν είδη υγιεινής και φαγώσιμα. Μας τόνισαν μονάχα πως δεν τους επιτρέπεται να δεχτούν είδη ένδυσης και υπόδησης αφού τους το έχουν απαγορεύσει οι αρμόδιες αρχές λόγω Covid 19.
Τις επόμενες ημέρες και ενώνοντας δυνάμεις από συναγωνιστές στην περιοχή, μαζεύτηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απορρυπαντικά, μαλακτικά, χαρτιά υγείας, κουζίνας, σαμπουάν, αφρόλουτρα και είδη υγιεινής για γυναίκες.
Από φαγώσιμα διάφορα είδη, όπως προϊόντα μαναβικής, μαρμελάδες, όσπρια, ρύζι, γάλα μακράς διάρκειας, αλεύρι, τυρί φέτα σε σημαντική ποσότητα, μέλι, κρέμες, γιαούρτια με φρούτα και διάφορα είδη ακόμα.
Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος είχε ο συναγωνιστής Γιώργος Μωρίκης όπου έχει κατάστημα εστίασης στην Αντίκυρα Βοιωτίας με βάφλες και κρέπες και χάρη σε γνωστούς φίλους του και προμηθευτές καταφέραμε να γεμίσουμε με προϊόντα όλο το βανάκι που διέθεσε για το σκοπό αυτό!Με το που παραδόθηκαν τα τρόφιμα και αφού μας κέρασαν οι υπεύθυνοι του Ορφανοτροφείου από μερικά μελομακάρονα ανταλλάξαμε ευχές για Καλά Χριστούγεννα.
Ευχαρίστησαν τον Ιερό Λόχο 2012 και τον τομέα μας στην Βοιωτία και υποσχέθηκαν πως με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναβρεθούμε δίπλα τους που τόσο έχουν ανάγκη.Ιδιαίτερα ενθουσιασμένα και τα παιδιά που εμφανίστηκαν για να βοηθήσουν να ξεφορτώσουν τα προϊόντα και να τα τοποθετήσουν μέσα στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος.
Μέσα στα μάτια τους -παρά τις όποιες αντιξοότητες αντιμετωπίζουν με το καλημέρα στην ζωή τους- η επιθυμία για μια καλύτερη ζωή με Χριστό και Ελλάδα!

Ως διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρουμε τον Τομέα Βοιωτίας για το αγωνιστικό του πνεύμα και ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναγωνιστές που ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον κοινό σκοπό. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Μωρίκη που συνέβαλλε τα μέγιστα για την επιτυχία της δράσης!

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.