Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Αυτά τα Χριστούγεννα δίνουμε λίγη από την αγάπη μας και στα αδέσποτα! Δράση των Green Nationalist!Η φιλόζωη κυρία Ευτυχία Πουρνάρα είναι ένας αφανής σύγχρονος ήρωας της καθημερινότητας!
Εκατοντάδες σκυλάκια φροντίζονται από την κυρία Ευγενία, που έχει αφιερώσει την ζωή της και όλο της τον χρόνο σε αυτά! 


Οι καιροί όμως είναι δύσκολοι και την οικονομική και ηθική κρίση του σήμερα την πληρώνουν ως συνήθως οι πιο αδύναμοι, που στην προκειμένη περίπτωση είναι τα αδέσποτα σκυλάκια.
Την ώρα λοιπόν που ο Δήμος και οι φιλοζωικές της έχουν γυρίσει την πλάτη και την προτρέπουν να εγκαταλείψει τα σκυλιά (αδιαφορώντας για το τι θα απογίνουν τα αδέσποτα) στο έλεος της μοίρας τους, εκείνη ως ύστατη προσπάθεια ζητάει την βοήθεια μας.  
Απευθύνη έκκληση βοήθειας και ζητά από όποιον μπορεί και θέλει να τη βοηθήσει με τροφές και φάρμακα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό βίντεο από την τηλεφωνική της παρέμβαση στην διαδικτυακή συζήτηση του τμήματος με τίτλο "Εθνικισμός & Οικολογία" (εδώ),
στην σελίδα του Facebook "Η Φωνή Του Έθνους" (εδώ)

Μπορείτε να στηρίξετε το έργο της κυρίας Ευτυχίας με οποιοδήποτε ποσόν μέσω 
ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  στο όνομα ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΑΜΟΥΡΓΑΣΙΔΗΣ
IBAN GR 6601103950000039550553935
Πληροφορίες επικοινωνίας στο facebook με όνομα προφίλ Eytyxia Poyrnara ( εδώ) και
στο κινητό τηλέφωνο 6946348888.

Εμείς ως Green Nationalist θέλοντας να στηρίξουμε την προσπάθεια της κυρίας Ευτυχία
διαθέτουμε 10 μπλούζες κοντομάνικες του συλλόγου μας
"Ιερός Λόχος 2012-Ελληνορθόδοξη Στρατιά". 

Με κάθε δωρεά 12 ευρώ (τόσο στοιχίζει η αγορά μιας 20κιλης τροφής) θα σας στέλνουμε την μπλούζα μέσω ταχυδρομείου.Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα μετατραπούν όλα σε τροφές που θα παραδοθούν στον χώρο που διατηρεί η κυρία Ευτυχία μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα.
Για κάθε πληροφορία για την δράση παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (εδώ).
Η δράση με τις μπλούζες του συλλόγου μας θα έχει διάρκεια αυστηρά μέχρι τέλος του μηνός Δεκεμβρίου 2020 ή εξάντληση των αποθεμάτων.
Αυτά τα Χριστούγεννα δίνουμε λίγη από την αγάπη μας και στα αδέσποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.