Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Επίκαιρες συζητήσεις στην σελίδα "Η Φωνή Του Έθνους" στις 15, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2020!


 Την Τρίτη 15/12 ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γενιάς Ανδρέας μαζί με τον κ. Βαλασίδη Δημήτριο φιλοξένησαν τον πρόεδρο του συλλόγου "Δεσμοί Ελλήνων" και επικεφαλή της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική", κ.Γιάννη Κουριανίδη.
Δείτε την συζήτηση Facebook (εδώ) You Tube (εδώ) VK (εδώ)

Την Παρασκευή 18/12/2020 ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γενιάς Ανδρέας μαζί με τον κ. Βαλασίδη Δημήτριο φιλοξένησαν τον βυζαντινολόγο κ. Ιωάννη Λαζαρίδη στην συζήτηση για την ελληνικότητα του Βυζαντίου. Δείτε την εκπομπή στο YouTube(εδώ) και  VK(εδώ)

Το Σάββατο 19/12/20 ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γενιάς Ανδρέας μαζί με τον συναγωνιστή από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας κ. Κωνσταντίνο Τόνιο, φιλοξένησαν στην "Η Φωνή Του Έθνους" τον Αγιορείτη Μοναχό Πατήρ Παίσιο, σε μια συζήτηση για τα τρέχοντα εθνικά θέματα.
Δείτε την συζήτηση στο Facebook (εδώ) YouTube (εδώ) VK (εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.