Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Ζωντανές συζητήσεις στην σελίδα "Η Φωνή Του Έθνους" στις 8, 12 και 13 Δεκεμβρίου 2020

 


Την Τρίτη 8/12/20 ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Ανδρέας Γενιάς φιλοξένησε τους συναγωνιστές Πέτρο και Σπύρο από την Ε.Ο.Ν. - Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία και Ιερός Λόχος 2012 Τομέας Λάρισας.
Παρακολουθήστε την συζήτηση στο Facebook (εδώ) YouTube (εδώ) VK (εδώ)

Το Σάββατο 12/12/20 οι συναγωνιστές Υπάτιος και Δημήτρης είχαν ζωντανή συζήτηση με συναγωνιστές από Χίο και Μυτηλήνη για την εισβολή των λαθρομεταναστών.
Δείτε την συζήτηση στο You Tube (εδώ) και VK (εδώ

Την Κυριακή 13/12/20 ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Ανδρέας Γενιάς σε συνεργασία με τον αξιωματικό ε.α. κ.Βαλασίδη Δημήτριο συζήτησαν με τον στρατηγό ε.α. Σαρήπαπα Ανάργυρο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Δείτε το βίντεο Facebook(εδώ)  YouTube(εδώ)  Vk(εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.