Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Ζωντανές συζητήσεις στην Φωνή του Έθνους 1, 2, 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2020
Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020 οι συναγωνιστές Δημήτρης Πολυζωϊδης και Υπάτιος Πετρίδης παρουσίασαν την Πατριωτική Ένωση Αργολίδος και την Πατριωτική Ένωση Αχαρνών.
Στην συζήτηση μαζί τους οι Δημήτρης και Μιχάλης από την Αργολίδα και Αχαρνές αντίστοιχα.
Δείτε την συζήτηση στο You Tube (εδώ) και VK (εδώ)

Την Τετάρτη 2/12 ο Γιάννης Ν. (μέλος του Ιερού Λόχου 2012) συζήτησε με τον Πατέρα Κωνσταντίνο την τρέχουσα επικαιρότητα.
Δείτε την συζήτηση στο Facebook(εδώ) You Tube (εδώ) και VK (εδώ)

Παρασκευή 4/12  βράδυ και ο Ιερός Λόχος 2012 μέσω της σελίδας "Φωνή του Έθνους" τίμησε τους ήρωες του Συντάγματος Μακρυγιάννη που κράτησαν την Ελλάδα μας ελεύθερη το 1944.
Δείτε την συζήτηση που έγινε στις 4/12 μεταξύ του προέδρου μας Γενιά Ανδρέα και του αξιωματικού ε.α. κ.Βαλασίδη Δημήτριου facebook (εδώ) YouTube (εδώ) VK (εδώ)

Σάββατο 5/12 και οι Πατήρ Χερουβείμ Ραβδούχος, Σπυρίδων Βούκαλης και Γεώργιος Γουλιδάκης συζητούν τα "Σημεία και Τέρατα το χάραγμα έρχεται" με συντονιστή τον Ανδρέα Γενιά.
Δείτε όλη την ανάρτηση εδώ.

Κυριακή 6/12 Ο συναγωνιστής Μάνος Ασκαρίδης του συλλόγου μας του τμήματος Green Nationalist μιλάει για τον Εθνικισμό και την Οικολογία. Μαζί του ο Χρήστος Ζαράκης από το Κάστρο Σερρών.
Δείτε το βίντεο Facebook (εδώ) YouTube (εδώ) VK (εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.