Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

ΕΠΕΙΓΟΝ : Γνωστοποίηση εκδήλωσης Σκοπιανών στο Düsseldorf στις 12/12/2020

Επιστολή Γνωστοποίηση εκδήλωσης Σκοπιανών 
στο Düsseldorf Προς τον πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας Düsseldorf, κύριο Αριστοφάνη Οσμανλή.


Αγαπητοί κυρίες και κύριοι της κοινότητας Düsseldorf.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε πως η απάντησή σας στο νεοσύστατο συμβούλιο των "Μακεδόνων", όπου ιδρύθηκε στις αρχές του 2020, ήταν άμεση και καταλυτική.

Δείξατε ότι σε τέτοιου είδους παρεκτροπές από χώρες οι οποίες καπηλεύονται την ιστορία μας, είσαστε παρών και δηλώνετε την αντίθεσή σας. Αυτό δείχνει ότι εάν ο Ελληνισμός πραγματικά συσπειρωθεί, μπορεί να καταφέρει πολλά.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως πρέπει.
Με μεγάλη μας λύπη, πληροφορηθήκαμε σήμερα (σημειωτέον μία μέρα πριν την πραγματοποίηση), ότι σύλλογος στο Düsseldorf πραγματοποιεί αύριο Σάββατο 12 /12 /2020 συγκέντρωση διαμαρτυρίας με το σύνθημα
"Nein zum Ethnozid! Wir sind Mazedonien. Genug".Απορίας άξιο πώς, εν μέσω απαγόρευσης συναθροίσεων κτλ, στην ομάδα αυτή επετράπη να πραγματοποιήσει την διαμαρτυρία αυτή.


Κανένα έθνος δεν χρίζει εξόντωσης.
Όταν όμως το δικό μας Έθνος εξοντώνεται καθημερινώς και ποικιλοτρόπως εντός και εκτός της πατρίδας μας, τότε μια τέτοια κίνηση από το έθνος των Σκοπίων, οι οποίοι ανενόχλητοι και χωρίς φόβο και κυρώσεις χρησιμοποιούν το όνομα της Μακεδονίας μας, τότε αυτό είναι το το κερασάκι στην τούρτα.


Εμείς, ως Griechische Verein Ieros Lochos Germanias 2020 eV, 
δεν μπορούμε πλέον να βλέπουμε τέτοιου είδους παρατυπίες.


Για αυτό το λόγο :
  • Περιμένουμε την αντίδρασή σας για το θέμα.
  • Περιμένουμε από εσάς την άμεση κινητοποίηση ώστε στο άμεσο μέλλον να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους κινήσεις ενάντια στην πατρίδα μας.
  • Προσπάθεια ενημέρωσης τόσο των Ελλήνων, όσο και των Γερμανών σε αυτό το θέμα.
  • Αφύπνιση όλων των Ελλήνων που βρίσκονται στη Γερμανία.
  • Διαρκής επικοινωνία με οποιονδήποτε φορέα, ελληνικό ή γερμανικό, ούτως ώστε τέτοια θέματα να μην περνούν στα ψιλά γράμματα.Ο Ieros Lochos Germanias 2020 eV, δηλώνει παρών οπουδήποτε και οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο, είτε από εσάς, αλλά είτε και μέσα από την προσωπική έρευνα που καθημερινά κάνουμε (έτσι βρέθηκε άλλωστε τότε η κίνηση για το συμβούλιο που ετοίμασαν, αλλά και για το αυριανό).

Η πατρίδα δεν αντέχει άλλο. Τόσο οι εντός, όσο και οι εκτός των τοίχων, το γνωρίζουν πολύ καλά. Βοηθήστε μας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Ο καθένας μόνος του καταφέρνει πολλά.

Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.Με εκτίμηση, 
Ο πρόεδρος του συλλόγου 
Κατσέλος Κωνσταντίνος

Στις ποταπές προκλήσεις των Σκοπιανών απαντάμε με την παρουσία μας.

Και καλούμε τους Έλληνες στην ψυχή και το σώμα να δείξουν την αντίδραση τους.

https://mazedonien-news.blogspot.com/2020/12/mazedonier-rufen-am-samstag-zum-protest.html?m=1

Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία από την Ελληνική.Ιερός Λόχος Γερμανίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.