Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ο δικός μας Κώστας, απελευθερώνει από τα δίχτυα δελφίνι!Ο Κώστας Αξιώτης, είναι ένας παλιός συναγωνιστής του Ιερού Λόχου 2012 (εδώ).Πριν από λίγες ημέρες, πιστός στις αξίες του Ελληνορθόδοξου Εθνικισμού κατάφερε να απελευθερώνει ένα παγιδευμένο δελφίνι που είχε πιαστεί σε δίχτυα και ήταν σίγουρο ότι θα έβρισκε τραγικό θάνατο!Το περιστατικό συνέβη στην Χαλκιδική όπου και μένει ο Κώστας.
Δείτε το βίντεο Facebook εδώ YouTube εδώ VK εδώ

Ο Κώστας όπως είδατε και στο video, δείχνει την έμπρακτη ευαισθησία του στο περιβάλλον αποδεικνύοντας ότι η αγάπη προς την Πατρίδα είναι απόλυτα συνυφασμένη με την αγάπη προς όλα τα δημιουργήματα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού!
Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο σύλλογος μας, Ιερός Λόχος 2012, έχει το συγκεκριμένο τμήμα
Green Nationalist, μπολιάζοντας τις ψυχές των μελών του με την αγάπη προς το περιβάλλον.

Νιώθουμε περήφανοι για εσένα Κώστα! Συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.